Skrotbil køge

Få en præmie for din skrotbil nær Køge

Er din bil ikke længere egnet til at køre rundt på vejene, så har du et ansvar for at sørge for, at den bliver skrottet. Leder du efter et sted at aflevere din skrotbil nær Køge, kan du med fordel kontakt til os, så vi kan give dig et pristilbud for skrotning af din bil — ganske uforpligtende.

Du kan enten ringe til os på 32 21 05 00, udfylde formularen på vores hjemmeside eller sende os en e-mail. Her på siden kan du læse mere om skrotningsprocessen.

Kan du ikke komme til os, så kommer vi til dig i Køge om omegn

Processen med at sælge en bil til skrot er ikke noget, man ønsker at trække i langdrag, og det forstår vi godt. Derfor gør vi det så nemt og ubesværet for dig som overhovedet muligt. Vil du have afleveret din skrotbil nær Køge, kan du vælge at køre bilen til vores værksted i Solrød, som ikke ligger langt derfra.

Har du derimod ikke mulighed for — eller lyst til — at aflevere bilen selv, så kan vi hente den for dig. Det er en service, vi tilbyder for kunder på det meste af Sjælland. I samme ombæring kan vi stå for afmeldingen af din bil i Motorregistret samt afleveringen af dine nummerplader til SKAT, så du slipper for besværet. Dette er helt uden beregning, og du vil både spare tid og penge.

En skrotpræmie, du kan regne med i år 2021

I forbindelse med skrotning af bil oplever mange mennesker, at skrotpræmien først er høj og senere hen bliver skåret i på grund af forskellige gebyrer. Denne skuffelse vil du ikke opleve hos os, da vi giver dig et realistisk bud på en skrotpræmie, som du kan regne med. Så ved du præcist, hvad du skal tage med i dine overvejelser, når du gerne vil sælge din skrotbil i Køge eller omegnen.

Vælger du at køre din skrotbil fra Køge til vores værksted i Solrød, eller vælger du at lade os hente den for dig, sørger vi altid for at de vigtige dokumenter er underskrevet, så snart bilen ankommer til værkstedet. Så snart det er på plads overføres det aftalte beløb til din konto. Vi bestræber os på at dette sker samme dag, som bilen ankommer til vores værksted.

Hvor stor skrotpræmien er, vil afhænge af flere faktorer. Her spiller prisen på metal blandt andet ind. Som hovedregel giver vi fra 1.600 kroner for ubeskadigede biler, som kan starte og køre.

Hos Solrød Autoland sætter vi en ære i den gode kundeoplevelse, og det er vores største ønske at hjælpe dig så godt igennem skrotningsprocessen som vi kan ved at gøre den så nem og ubesværet som muligt for dig.

Læs mere om din skrotpræmie her

Kontakt os for et godt tilbud i dag

skal du skrotte din bil i Køge eller omegnen, som du gerne vil have solgt, kan du derfor roligt kontakte os for at få et godt tilbud. Vores mål er tilfredse kunder, som står tilbage med en god fornemmelse, og det mål opnår vi dagligt gennem vores høje arbejdsmoral samt vores store passion for biler og alt, hvad der hører til.

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud på din bil i dag.

 • Dansk
 • Dansk
 • English (UK)
 • Svenska
- select your language -
Felt kræves!
Felt kræves!
Indtast dit navn
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Bilens nummerplade
Nummerplade forkert, prøv igen uden mellemrum
Nummerplade felt skal udfyldes
Indtast dit telefonnummer
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din email adresse
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Din besked eller spørgsmål
Felt kræves!
Felt kræves!

Logo skrotnemt - Autoophugger og skrothandler
 • Skrotnemt

  Hvem er vi?

 • Skrotpræmie

  Hvordan skrotter man digitalt

 • Kontakt os

  Kontakt skrotnemt idag

Vi skrotter bla. også biler med gratis afhentning i følgende byer:
Scroll to Top