Skrothandler - Autoophugger København

Skrot din bil i København lokalt, hos din autoophugger og skrothandler

Har du brug for en autoophugger og skrothandler i København?

 

Vil du gerne indkassere en skrotpræmie for din gamle bil?

Bor du i København eller omegn?

Kører din bil på det sidste?

 

Er den ikke længere egnet til at køre rundt på vejene, så har du faktisk et ansvar for, at den bliver skrottet. Så er Skrotnemt den perfekte skrothandler for dig.

Måske har din bil været som en god og trofast ven, men nu er den bare gammel og kan ikke mere. Det kan være lidt vemodigt. Så er det rart at vide, at den bliver skrottet på en miljørigtig måde, og at du får en fair skrotpræmie. 

Det behøver slet ikke være besværligt at skrotte sin bil. Hos os er det nemt, problemfrit og billigt. Vi gør alt arbejdet for dig. Du bestemmer selv, om du ønsker at køre din bil en sidste tur, eller vi skal afhente din bil for dig. Det sidste koster dig ikke ekstra. Vi vil bare gøre det nemt for dig og give dig en god oplevelse.

Indhent skrotpræmie pris nu

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Skrotnemt.dk har vores kunder tillid til vores ydelser som både skrothandler og autoophugger af flere gode grunde:

 • Vi afhenter gratis biler i København og omegn.
 • Vi sørger for en miljørigtig skrotning af bilerne.
 • Vi har 100% styr på alle digitale skrotnings processer papirarbejdet og skrotpræmien.
 • Vi bestræber os på, at du modtager betaling samme dag, som vi modtager din bil.
 • Vi holder, hvad vi lover.
 • Københavns bedste skrothandler med høj service.

Vi er en skrothandler og autoophugger tæt på København, som gør det så enkelt og smertefrit for dig som kunde at få udbetalt en skrotpræmie for din bil. Du behøver egentlig ikke selv bekymre dig om noget.

Autoophugger i Koebenhavn

Har du måske brug for autohjælp lige nu?

Så gå til vores side om autohjælp for mere information – men HUSK!

Vi afhenter din bil uden ekstra omkostninger hvis den skal skrottes.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en god oplevelse. Vi vil kun have glade kunder.

Skrotpræmien – hvor stor er den, og hvordan får jeg den udbetalt?

Der er ikke en fast pris på skrotpræmien hos os. Prisen kan variere, bl. a. fordi prisen for metal ændrer sig med tiden. Derfor vil der også være forskel på, hvor stor en skrotpræmie vi som skrothandler og  autoophugger kan tilbyde dig. Som hovedregel giver vi dog fra 1.600 kroner for en ubeskadiget bil, som kan starte og køre. 

Der er ikke forskel på skrotpræmien, uanset om du bor i København eller et andet sted. Du kan imidlertid være helt sikker på, at Skrotnemt sikrer dig den bedste pris, som det er muligt at opnå på det tidspunkt, hvor du beslutter dig for at skrotte din bil.

Hvis du ønsker et konkret tilbud, er det bare at indtaste din bils registreringsnummer online på vores hjemmeside, så får du et hurtigt svar med vores vurdering af, hvad din bil er værd.

kontakt Skrotnemt for skrotpræmie

Hvis du skal have en bil til autoophug i København, så får du et helt reelt tilbud. Udfyld vores formular, så får du svar indenfor 2 timer.

Hvad med det praktiske omkring papirarbejdet?

Når en bil skal skrottes og en skrotpræmie udbetales, skal det registreres hos Motorregisteret og SKAT. Det har Skrotnemt helt styr på for dig. Vi sørger for, at din bil bliver afmeldt hos Motorregisteret, og at nummerpladerne på din bil bliver indleveret til SKAT. Det er ikke gratis at afmelde sin bil, men det hele er en del af din handel med os, du betaler ikke ekstra for det.

Hvad skal du selv gøre?

Du skal fremvise gyldigt ID, aflevere bilens nøgler samt den originale registreringsattest. Herefter kan du selv starte din skrotning online her eller vi kan gøre det for dig, når du indleverer din bil. Resten sørger vi for. Hele skrotning processen er så let og simpel, som den overhovedet kan være. Så kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at starte processen.

Du er selvfølgelig også til enhver tid meget velkommen til at kontakte os på:

e-mail eller telefon 32 21 05 00.

Vi glæder os til at skrotte din bil.

Vi tænker på miljøet

VI OVERHOLDER SAMTLIGE MILJØMÆSSIGE REGLER SOM AUTOOPHUGGER, NÅR DU SOM BOSAT I KØBENHAVN ELLER ØVRIGE STEDER PÅ SJÆLLAND SÆLGER DIN SKROTBIL TIL OS. Læs mere her

 • Skrotnemt

  Hvem er vi?

 • Skrotpræmie

  Hvordan skrotter man digitalt

 • Kontakt os

  Kontakt skrotnemt idag

Vi skrotter bla. også biler med gratis afhentning i følgende byer:
Scroll to Top