Skrothandler - Autoophugger i Ishøj og Taastrup

Skrot din bil lokalt i Ishøj og Taastrup hos din autoophugger.

Bor du i Ishøj eller Tåstrup og skal skrotte din bil, så er Skrotnemt den perfekte skrothandler og autoophugger for dig. Vi hjælper dig med at skrotte din bil nemt, bekvemt og problemfrit.  Du kan vælge at spare tid og penge ved at lade os afmelde din bil i Motorregistret for dig og aflevere dine nummerplader til SKAT – det gør vi også uden beregning.

Skrotnemt hjælper dig som autoriseret skrothandler og ordner alt det praktiske, når din bil ikke længere er egnet til at køre rundt på vejene. Ansvaret for, at den bliver skrottet, er selvfølgelig dit, men vi sørger for alt det praktiske.

Det eneste, du skal gøre, er at køre den en sidste tur ud til Skrotnemt.dk eller bede os afhente din bil for dig.Vi afhenter din bil til skrot gratis i både Ishøj og Taastrup.

Det er ikke altid nemt at skulle af med sin gamle bil. I har kørt mange ture sammen, og det kan være lidt vemodigt. Så er det rart at vide, at den bliver skrottet på en miljørigtig måde.

Skrotpræmien – hvor stor er den, og hvordan får jeg den udbetalt?

Kontakt Skrotnemt, hvis du skal have en bil til autoophug i Ishøj eller Tåstrup, så får du et tilbud som er til at forstå.

Du skal selvfølgelig indkassere en fair skrotpræmie for din gamle bil. Det lover vi at hjælpe dig med, det koster ikke ekstra. Vi ønsker, at vores kunder skal have en god oplevelse, når de benytter os.

Skrotnemt giver dig gerne som skrothandler et uforpligtende tilbud.

 

Den skrotpræmie, vi oplyser, er det endelige beløb, vi udbetaler til dig. Der er ingen skjulte gebyrer, og der er ingen yderligere udgifter for dig. Derfor er det nemt for dig som kunde at tage en beslutning. Du har kun eet beløb at forholde dig til.  Hos andre skrothandlere kan du risikere at få tilbudt en højere skrotpræmie, men når det endelige beløb skal beregnes, bliver det fratrukket forskellige gebyrer. Det garanterer vi, at du ikke kommer ud for hos Skrotnemt.

Når vi har indgået en aftale med dig om at skrotte din bil, og vi har modtaget bilen, overfører vi hurtigt pengene til den konto, du oplyser os.  

Autoophugger-Ishoej-Taastrup

Er der faste priser på skrotpræmier ?

Der er ikke en fast prisliste på skrotpræmier hos os. Prisen kan nemlig variere, bl. a. fordi prisen for metal ændrer sig. Derfor vil der også være forskel på, hvor stor en skrotpræmie vi som skrothandler og  autoophugger kan tilbyde dig. Som hovedregel giver vi dog fra 1.600 kroner for en ubeskadiget bil, som kan starte og køre.

Kan skrotpræmien varierer alt efter hvor man bor?

Uanset om du bor i Ishøj, Tåstrup eller et andet sted er skrotpræmien den samme. Du kan imidlertid være helt sikker på, at Skrotnemt sikrer dig den bedste pris, som det er muligt at opnå på det tidspunkt, hvor du beslutter dig for at skrotte din bil. Hvis du ønsker et konkret tilbud, er det bare at indtaste din bils registreringsnummer online på vores hjemmeside, så får du et hurtigt svar med vores vurdering af, hvad din bil er værd. 

Du er selvfølgelig også til enhver tid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon

Hvorfor lige netop os?

Vi er en skrothandler og autoophugger tæt på Ishøj og Tåstrup. For dig som kunde skal det være enkelt og smertefrit at få udbetalt en skrotpræmie for din bil. Du kan overlade det hele til os og behøver ikke selv bekymre dig om noget.

Vores kunder har tillid til Skrotnemt.dk som godkendt skrothandler og autoophugger af flere gode grunde:

 • Vi afhenter biler gratis i Ishøj, Tåstrup.
 • Vi overholder alle miljøregler som autoophugger.
 • Vi foretager eventuelle reparationer af biler.
 • Vi har 100% styr på din skrotpræmie og alt det digitale som skal udfyldes.
 • Vi bestræber os på, at du får betaling samme dag, du indleverer bilen.
 • En aftale er en aftale for hos skrotnemt

Vi vil have glade og tilfredse kunder og sætter en ære i god service.

Papirarbejdet, hvad skal jeg tænke på?

Når en bil skal skrottes og en skrotpræmie udbetales, skal det registreres hos Motorregisteret og SKAT. Det har Skrotnemt helt styr på for dig. Vi sørger for, at din bil bliver afmeldt hos Motorregisteret, og at nummerpladerne på din bil bliver indleveret.

Hvad skal jeg have med?
 • Gyldigt ID
 • Bilens nøgler
 • Den originale registreringsattest.
 • Nem ID

Du kan selv starte din skrotning digitalt inden du kommer herned. Det gør du online her eller vi kan gøre det for dig, når du indleverer din bil. Så skal du faktisk bare have dig selv med og tingene fra huskelisten. Resten sørger Skrotnemt.dk for. 

Udfyld nedenstående og få et tilbud indenfor 2 timer

 • Dansk
 • Dansk
 • English (UK)
 • Svenska
- select your language -
Felt kræves!
Felt kræves!
Indtast dit navn
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Bilens nummerplade
Nummerplade forkert, prøv igen uden mellemrum
Nummerplade felt skal udfyldes
Indtast dit telefonnummer
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din email adresse
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Din besked eller spørgsmål
Felt kræves!
Felt kræves!

På gensyn hos Skrotnemt

 • Skrotnemt

  Hvem er vi?

 • Skrotpræmie

  Hvordan skrotter man digitalt

 • Kontakt os

  Kontakt skrotnemt idag

Vi skrotter bla. også biler med gratis afhentning i følgende byer:
Vi tænker på miljøet

LÆS MERE OM HVORDAN VI OVERHOLDER MILJØREGLERNE. Klik her

Scroll to Top