Skrot bil København

Skrot din bil, nemt og hurtigt i København

Det behøver slet ikke være besværligt, med din gamle skrotbil i København. Hos os er det nemt, problemfrit og billigt. Vi gør alt arbejdet for dig. Du kan endda vælge at spare tid og penge ved at lade os afmelde din bil i Motorregisteret. Vi er godkendt som motorkontor og kan derfor afmelde din bil med det samme. Hos skrotnemt.dk gør vi det nemt for dig at få din skrotpræmie udbetalt.

Er din bil ikke længere egnet til at køre rundt på vejene, så har du faktisk et ansvar for, at den bliver skrottet. Måske har din bil været som en god og trofast ven, men nu er den bare gammel og kan ikke mere. Det kan være lidt vemodigt. Så er det rart at vide, at den bliver skrottet på en miljørigtig måde, og at du får en fair skrotpræmie hos Skrotnemt.

Skrot bil med gratis afhentning i København.

At få udbetalt en skrotpræmie for sin skrotbil  kan være enkelt og smertefrit for dig som kunde, hvis du lader Skrotnemt stå for det. Vi er en skrothandler tæt på København, og vi skrotter din bil i henhold til miljøreglerne. Du behøver egentlig ikke selv bekymre dig om noget. Du bestemmer endda selv, om du ønsker at køre din bil en sidste tur til os, eller vi skal afhente den for dig. Det sidste koster dig ikke ekstra. Vi vil bare gøre det nemt for dig og give dig en god oplevelse.

Ingen nummerplader på bilen?

Har du evt. allerede afmeldt din skrotbil, så er det ikke noget problem. Du har påbegyndt skrotningsprocessen, og vi klarer resten for dig.

Ring til os på tlf. 50210500 eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din skrotbil. Vi svarer inden for 2 timer i vores åbningstid.

Logo skrotnemt - Autoophugger og skrothandler
ISO14001 Miljø venlig skrotning
Skrot bil københavn

Præmien for din skrotbil

Hos Skrotnemt vil du ikke opleve at få tilbudt en urealistisk høj skrotpræmie for din skrotbil. Det beløb, du får oplyst af os, ender ikke med at blive meget lavere på gr. af diverse gebyrer. Den slags lader vi konkurrenterne om. Hos os skal du kun forholde dig til det beløb, som du får tilbudt.

Når din bil ankommer til vores værksted, sikrer vi os, at de nødvendige dokumenter er underskrevet. Herefter overfører vi det aftalte beløb til den konto, du har oplyst. Vi udbetaler normalt din skrotpræmie samme dag, som vi modtager din bil og dokumenterne.

 

Vi forsøger hele tiden at gøre vores interaktion med vore kunder så simpel som overhovedet mulig, ligesom vi kontinuerligt sigter efter at forbedre vores kunders oplevelse. Læs mere her om størrelsen på skrotpræmien for din skrotbil og udbetalingen.

Findes der regler for en Skrotbil?

Ja, det gør der. Du kan IKKE få en skrotpræmie hvis:


Bilen er afmeldt før d. 1. juli 2000

Bilens totalvægt er over 3.500 kg.

Køretøjet er indrettet til befordring af mere end 9 personer inkl. føreren.


 

Miljøet

Meget vigtige er også miljøreglerne. Det er dit ansvar som bilejer at sikre, at din skrotbil bliver håndteret af en certificeret miljøgodkendt autoophugger. Hvert år skal Skrotnemt gennemgå en audit med henblik på at dokumentere, at vi lever op til ISO-14001 standarder for at opnå den påkrævede certificering. ISO 14001 er den mest anerkendte internationale standard inden for miljøledelse, som er vores interne redskab til at styre og styrke miljøindsatsen ved at identificere virksomhedens mulige miljøpåvirkninger og implementere processer og procedurer, der minimerer disse risici.

Certificering

Det er med stolthed, at vi kan vise Bureau Veritas-logoet på vores hjemmeside, idet dette er en anerkendelse af vores arbejde. Bureau Veritas er én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Bureau Veritas er kendt som et af de bureauer, der gennemfører de mest grundige gennemgange, hvilket stiller større krav til virksomheden, som certificeres. Dette er årsagen til, at Skrotnemt har valgt netop Bureau Veritas til at certificere os.

 

Læs mere om miljøet her

Vi sætter en ære i at give vores kunder i København en god oplevelse. Vi vil have glade kunder.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Skrotnemt.dk i København har vores kunder tillid til vores ydelser som autoophugger af flere gode grunde:

 • Vi afhenter gratis din skrotbil i København og omegn.
 • Vi sørger for en miljørigtig skrotning af bilerne.
 • Vi har 100% styr på alle digitale skrotningsprocesser papirarbejdet og skrotpræmien.
 • Vi bestræber os på, at du modtager betaling samme dag, som vi modtager din bil.
 • Vi holder, hvad vi lover.

Som din skrothandler gør vi det så enkelt og smertefrit for dig som kunde at få udbetalt en skrotpræmie for din bil. Du behøver egentlig ikke selv bekymre dig om noget.

Skrot din bil nu!

Indhent tilbud her.

Hvad med det praktiske omkring papirarbejdet?

Når en bil skal skrottes og en skrotpræmie udbetales, skal det registreres hos Motorregisteret og SKAT. Det har Skrotnemt helt styr på for dig. Vi sørger for, at din bil bliver afmeldt hos Motorregisteret, og at nummerpladerne på din bil bliver indleveret til SKAT. Det er ikke gratis at afmelde sin bil, men det hele er en del af din handel med os, du betaler ikke ekstra for det.

Hvad skal du selv gøre?

Du skal fremvise gyldigt ID, aflevere bilens nøgler samt den originale registreringsattest. Herefter kan du selv starte din skrotning online her eller vi kan gøre det for dig, når du indleverer din bil. Resten sørger vi for. Hele skrotningprocessen er så let og simpel, som den overhovedet kan være. Så kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at starte processen.

Du er selvfølgelig også til enhver tid meget velkommen til at kontakte os på: E-mail eller telefon 50210500.

Vi glæder os til at hente din bil.

 • Skrotnemt

  Hvem er vi?

 • Skrotpræmie

  Hvordan skrotter man digitalt

 • Kontakt os

  Kontakt Skrotnemt idag

Vi skrotter bla. også biler med gratis afhentning i følgende byer:
Scroll to Top