Autoophugger Roskilde

Skrot din bil i Roskilde

Det behøver ikke være en lang og besværlig affære at skrotte sin bil eller køre den til en autoophugger. Her hos Skrotnemt kan du nemt aflevere din bil for at skrotte den i Roskilde og omegn.

Det er nemt, problemfrit og billigt – vi har nemlig ikke en masse skjulte gebyrer. Vi er placeret i Solrød tæt på Roskilde. Så hvis du leder efter en autoophugger nær Roskilde, behøver du ikke længere lede.

Vi både afhenter og skrotter din bil for dig. Vi har masser af erfaring, så du kan trygt indhente et tilbud fra os – så vil vi gøre resten af arbejdet.

 

Lad os tage os af din skrotpræmie

Når du afleverer din bil hos os for at skrotte den, kan du gøre det med ro i sindet. Vi gør vores arbejde ordentligt og er til at stole på.

Hvis du ikke har lyst til at aflevere din bil selv, behøver du bestemt ikke gøre det. Vi vil hellere end gerne hente din bil for dig på det meste af Sjælland – så det gør ikke spor, hvis du ikke er tæt på hverken Roskilde eller Solrød, det kan bestemt stadig lade sig gøre at skrotte din bil her hos os.

Hvis du gerne vil bruge så lidt tid som muligt på at aflevere din bil og få den skrottet, tilbyder vi også at afmelde din bil i Motorregistret og aflevere dine nummerplader til SKAT. Dette er selvfølgelig noget, som vi gør helt uden nogen beregning. På den her måde sparer du både tid og penge – det er nemlig ikke helt gratis af afmelde sin bil. Vi gør altså alt for, at hele skrot processen bliver lettere for dig.

Det eneste, som du skal sørge for, er at fremvise gyldigt ID, aflevere bilens nøgler samt den originale registreringsattest. Herefter skal du bare udfylde og underskrive skrotningsaftalen og skrotningsattesten. Hele processen er så let og simpel, som den overhovedet kan være.

 

Få et uforpligtende tilbud

Hos Skrotnemt.dk autoophugger Roskilde er det nemt at få et pristilbud fra os, og når aftalen er i hus, overfører vi hurtigt pengene til den oplyste konto. Det er uforpligtende og uden skjulte gebyrer. Det betyder altså, at når du får et tilbud fra os, så er det den endelige pris. Dette gør det langt nemmere for dig som kunde tage en beslutning. Du behøver altså ikke sidde derhjemme og bruge langtid på at forsøge at regne ud, hvor høj din skrotpræmie egentlig er. Du skal bare forholde dig til det beløb, som du får tilbudt.

Mange andre steder kan man nemlig risikere at få tilbudt en høj meget høj skrotpræmie, som så hurtigt bliver utroligt lav grundet de mange gebyrer. Vi trækker gebyrerne fra til at starte med for at gøre det lettere for dig. Det eneste, som du selv behøver gøre, er at kontakte os – og det er heldigvis også nemt.

Få dit tilbud telefonisk ved at udfylde nedenstående formular eller send os en e-mail – vi vender hurtigt tilbage!

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skrotnemt.dk er mange kunders valg, når de skal skrotte deres bil i Roskilde.

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud på skrotning af din bil i dag.

 • Dansk
 • Dansk
 • English (UK)
 • Svenska
- select your language -
Felt kræves!
Felt kræves!
Indtast dit navn
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Bilens nummerplade
Nummerplade forkert, prøv igen uden mellemrum
Nummerplade felt skal udfyldes
Indtast dit telefonnummer
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din email adresse
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Din besked eller spørgsmål
Felt kræves!
Felt kræves!

Logo skrotnemt - Autoophugger og skrothandler
 • Skrotnemt

  Hvem er vi?

 • Skrotpræmie

  Hvordan skrotter man digitalt

 • Kontakt os

  Kontakt skrotnemt idag

Vi skrotter bla. også biler med gratis afhentning i følgende byer:
Scroll to Top