Autoophugger Køge

Autoophugger i Køge - med gratis afhentning af din bil.

Er bilen ved at have kørt sine sidste kilometer? Så skal du måske have sendt bilen til skrotning. Hvis du står og mangler en autoophugger i Køge eller omegn, så bør du overveje at kontakte skrotnemt.dk.

Vi henter biler som skal til skrotning de fleste steder på Sjælland. Hvis du hellere selv vil køre ind med den, er det naturligvis også en mulighed.

Det kan være en vemodig beslutning at tage, når man sender bilen til ophug. Derfor går vi op i at give dig den bedste oplevelse og hjælper dig med at gå fra værkstedet med et smil på læben. Her bliver du betalt en reel pris for værdien på din bil, og det beløb vi fortæller, er det du kan regne med at modtage. Ingen skjulte gebyrer skal ødelægge tilliden, vores kunder har til os.

Hvorfor vælge Skrotnemt?

Hos Solrød Autoland og Skrotnemt.dk bestræber vi os på glade kunder og at vores kunder har tillid til vores tjenester. Når du sender din bil til vores autoophugger nær Køge, findes der en række gode grunde til at det er et godt valg. Vi tilbyder nemlig:

 • Afhentning af din bil
 • Skrotning af bil
 • Eventuel reparation af bil
 • At der er styr på de papirer som skal underskrives
 • Vi bestræber os på, at du modtager betaling samme dag som vi modtager din bil

Vores autoophugger tæt ved Køge arbejder på, at det skal være så enkelt og smertefrit for vores kunder at få en skrotpræmie på sin bil. Jo mindre du som kunde behøver at bekymre dig om, jo bedre bliver oplevelsen.

Vi sætter pris på glade kunder.

Autoophugger i Køge
Skal du bruge autohjælp nu?

Har du brug for at få afhentet din bil? Så gå til siden om autohjælp.

Husk! Skal din bil afhentes i forbindelse med skrotning så er det inkluderet i prisen.

Hvor stor er skrotpræmien?

Priserne på biler varierer med tiden. Der er forskel på, hvordan priserne på metal arter sig. Derfor vil der også være forskel på, hvor stor en skrotpræmie vores autoophugger i Køge vil være i stand til at tilbyde. Du kan dog roligt gå ud fra, at du kan stole på de beløb som står på hjemmesiden. Vil du gerne have et mere konkret tilbud, kan du indtaste din bils registreringsnummer på hjemmesiden. Så kan du hurtigt få et overblik over, hvad vi vurderer, din bil er værd.

Du kan selvfølgelig også altid kontakte os på mail eller over telefonen, hvis du har spørgsmål eller vil have lavet en vurdering af, hvad din bil er værd. Hvorvidt bilen kan køre, og om den er bulet eller på anden vis beskadiget vil også have en effekt på bilens pris.

Kontakt os, hvis du skal have en bil til autoophug nær Køge, og gerne vil have et reelt tilbud på din bil.

Hvilke papirer skal underskrives?

Når en bil skrottes skal det registreres hos Motorregisteret og ved SKAT. Det er ikke noget, du som kunde skal bekymre dig om, da vi har styr på kontorarbejdet. Vi sørger for at bilen bliver afmeldt i Motorregisteret samt at nummerpladerne på din bil bliver afleveret til SKAT. Alt dette er ikke noget, du skal betale ekstra for, vi ser det blot som en del af en god handel.

Pris på skrotpræmie

Har du brug for en pris inden du sætter processen igang. Udfyld vores formular, så får du svar indenfor 2 timer.

 • Skrotnemt

  Hvem er vi?

 • Skrotpræmie

  Hvordan skrotter man digitalt

 • Kontakt os

  Kontakt skrotnemt idag

Vi skrotter bla. også biler med gratis afhentning i følgende byer:
Scroll to Top